Campings Lazise

Ligt aan de prachtige zuidoostelijke kust van het Gardameer is het dorp van Lazise , een referentiepunt voor alle toeristen het hele jaar door te kiezen deze hoek van Italië tot een zorgeloze vakantie periode door te brengen. Het brede scala van accommodaties garanties voor elke soort reiziger de grootst mogelijke bevrediging van hun behoeften, zowel in termen van de kosten van voorzieningen, met name breed en gevarieerd is de beschikbaarheid van campings , die van de eenvoudigste tot de meest verfijnd vier-sterren uitdaging jaar na jaar in het verhogen van de kwaliteit van hun voorstellen. Deze hoge mate van concurrentie heeft geleid tot de camping van Lazise om een zeer populaire bestemming voor toeristen, niet alleen Italianen, maar vakantiegangers uit heel Europa, die deze prachtige streek te verkennen door een verblijf in Uiterst comfortabel kamperen tegen concurrerende kosten.

Het gebied van Lazise toeristische attracties die het biedt zijn niet beperkt tot het frisse water van het meer of in aanwezigheid van de beroemde pretparken van Gardaland en Caneva World , gelegen in positie strategische dan de meeste van de camping van Lazise en dat alleen al zou de moeite waard een bezoekje waard, maar hebben hun wortels ruim voor het jaar duizend. Reeds op dat feit, de gemeente van Lazise in staat was nog niet zijn voor initiatief en een vooruitziende blik van de formatie, met de concessie verleend door de toenmalige keizer Otto II , zoals de eerste vrije stad van Italië, en sindsdien is de geschiedenis van de stad is nauw verbonden met de belangrijkste gebeurtenissen die leidden tot de dag van vandaag en is nog steeds zo belangrijk getuigenis in tal van kerken, villa's en militaire structuren die het gehele grondgebied van de stad en haar omgeving te verbeteren.

Toeristen die besluiten om een van de vele kiezen Lazise camping te planten a tent of aan een comfortabele bungalows huren zal ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan tal van festivals vakantie die fleuren het gebied vooral tijdens de warme zomermaanden ; herinner me een dergelijke stap in de competitie van Bisse , antieke Venetiaanse roeiboten (vier roeiers en geen stuurman staan), die elk jaar plaatsvindt tussen juli en augustus paard en dat kan gemakkelijk worden genoten van de gezellige stranden van Camping del Garda zuid- Oost.

Een ander optreden van bijzonder belang voor toeristen is het beroemde festival gast , dat plaatsvindt in eind juli in het gehucht Pacengo , het aanbieden van banketten typische en prachtige vuurwerk dat de gasten van de camping Lazise kunnen direct profiteren van de ligstoelen op de veranda of de groene tent plaatsen.

Velen zijn dan ook redenen om deze hoek van provincie Verona te bezoeken en ook tal van aanbiedingen voor camping in het gebied: er overblijft, is de tent voor te bereiden of uw bungalow te reserveren voor een geweldige vakantie rijke geschiedenis, cultuur en plezier in een van camping Lazise .

Camping Belvedere - Campings Lazise Camping Belvedere - Campings Lazise Camping Belvedere - Campings Lazise
Localita Fossalta - Lazise - Verona (VR) - Gardameer
Tel. +39 045 7590228 - Fax +39 045 6499084
www.campingbelvedere.com
We look forward to seeing you at the Camping Bungalow BELVEDERE where you will discover the beauty and convenience of stayingwith us at Lazise, one of many charming villages around Lake Garda. The site is not only rich in natural beauty with a large beach but also offers a wide range of services: snack bar, supermarket, restaurant, fruit and vegetables, bazar, automatic washing machines, ironing room, new shower and WC facilities, telephone and surgery service, ping-pong, volley ball, tennis and swimming pool for adults and children. The Caneva aquasplash sports playground is 200m from the camping site and Gardaland, the biggest amusementpark in Italy is only a few kilometers away! Animation for children, boys, adults gratis.
Camping Park delle Rose - Campings Lazise Camping Park delle Rose - Campings Lazise Camping Park delle Rose - Campings Lazise
Strada San Gaetano 20 - Lazise - Verona (VR) - Gardameer
Tel. +39 045 6471181 - Fax +39 045 7581356
www.campingparkdellerose.it
Op een heerlijke rustige plek en slechts 3 km van Lazise aan het Gardameer ligt deze camping vvoorzien van een zandstrand. De oppervlakte van de camping is 90.000 m2 en is volleding beschaduwd door hooggegroeide bomen en welige vegetatie.
Camping Du Parc - Campings Lazise Camping Du Parc - Campings Lazise Camping Du Parc - Campings Lazise
Via Gardesana, 110 - Lazise - Verona (VR) - Gardameer
Tel. +39 045 7580127 - Fax +39 045 6470150
www.campingduparc.com
De camping bevindt zich aan de oostzijde van het Gardameer in een mooi park vol met groen op 500 meter van Lazise. Voorzien van optimale strukturen zoals verwarmd zwembad, woon-units met alle comfort, staanplaatsen met wateraansluitingen en vuilnisstortplaatsen, strand, speeltuin, restaurant, minimarkt, bar... en verder nog miniclub, sport en animatie, zullen uw verblijf nog aangenamer maken, nuttige wenken.
Camping Eurocamping Pacengo - Campings Lazise Camping Eurocamping Pacengo - Campings Lazise Camping Eurocamping Pacengo - Campings Lazise
Via Del Porto, 13 - Lazise - Verona (VR) - Gardameer
Tel. +39 045 7590012 - Fax +39 045 7590012
www.eurocampingpacengo.it
EUROCAMPING is situated between Lazise and Peschiera on the banks of the lake and with large shaded terraces. It is a superb place to spend quiet healthy holidays. Grassy pitches on a shaded ground among trees. All the pitches have electric power connections. There are brick-made bungalows. They are equipped with a kitchen and a bedroom. Bungalows are fit for 4 people. Inside, there are: two bunk beds, one small wardrobe, one refrigerator, one cooking unit, one wash-basin, one table, four chairs. Outside there is a small veranda. Shower and toilet facilities are not inside; they can be found in the toilet blocks which are very close to the bungalows. You have to bring your own sheets, blankets, pots, dishes and so on.
Camping La Quercia - Campings Lazise Camping La Quercia - Campings Lazise Camping La Quercia - Campings Lazise
Località Bottona - Lazise - Verona (VR) - Gardameer
Tel. +39 0456470577 - Fax +39 0456470243
www.laquercia.it
20 hectare, capaciteit 3500 personen: een groot campinggebied die de ruimte geeft voor iedereen, met speciale aandacht voor de kinderen. Daarnaast heeft onze camping een grote verscheidenheid aan bomen en planten, wat de camping tot een prachtige,groene oase maakt, met uitzicht op het meer. De verzorging van al het groen wordt met veel zorgvuldigheid gedaan, hierbij wordt gebruik gemaakt van biologische producten. Wij letten hierbij extra op de veiligheid voor onze gasten. Ons strand met natuurschoon zand is het langste van Lago di Garda (6500 vierkante meter) en is bij uitstek een ideale plaats voor een relaxend zonnebad en is voor groot vermaak voor uw kinderen.
Camping Lido - Campings Lazise Camping Lido - Campings Lazise Camping Lido - Campings Lazise
Via Peschiera, 2 - Lazise - Verona (VR) - Gardameer
Tel. +39 045 7590030, 045 7590611 - Fax +39 045 7590030
www.campinglido.it
Welcome to Camping Lido. Here you can spend unforgettable holidays surrounded by the green countryside of the Eastern shore of Lake Garda. Adults and children alike will have fun diving and going for long swims in their own swimming pools, enjoying whole days dedicated to amusement and relaxation.
Camping Piani di Clodia - Campings Lazise Camping Piani di Clodia - Campings Lazise Camping Piani di Clodia - Campings Lazise
Località Bagatta - Lazise - Verona (VR) - Gardameer
Tel. +39 045 7590456 - Fax +39 045 7590939
www.pianidiclodia.it
Camping Piani di Clodia onthaalt zijn gasten die uit heel Europa komen in een betoverend natuurlijk park van 24 hectares met een privaat toegang aan het meer. De structuur is perfekt aangepast aan het natuurlijke landschap, er zijn woningoplossingen van verschillende typologies plaats en waartussen jullie het meest aangepaste aan jullie idee van vakantie mogen kiezen. Gezellige gemetselde bungalows van verschillende afmetingen (vanaf twee tot vijf bedden) en maxicaravans zullen hen die een vakantie in contact met de natuur willen, levendig onthalen, en hen tegelijk van alle comfort die een vaste structuur garandeerd laten genieten. Campingplaatsen vinden met stroom, er zipi ook plaatsen met stroom en met direkte wateraansluiting, hen die van een vakantie in open lucht dromen hunnen.
Camping Spiaggia d'Oro - Campings Lazise Camping Spiaggia d'Oro - Campings Lazise Camping Spiaggia d'Oro - Campings Lazise
Via Sentieri, 2 - Lazise - Verona (VR) - Gardameer
Tel. +39 045 7580007 - Fax +39 045 7580611
www.campingspiaggiadoro.com
We offer an efficient, modern equipped camping site with plenty of green and lots of space, catering for both tends and caravans; the large, gently sloping sandy beach is an ideal playground for the children. Bungalows with private bathroom and bright new air-conditioned maxicaravans. Entirely renovated and heating up washrooms; snack bar with terrace overlooking lake, supermarket, bazaar, telephone, postal facilities. Three swimming pools with slides, hydro-massage and a new Fitness center. We speak your language!